x

Huawei WS331c | Wi-Fi Repeater / Range Extender | Nieuw

- Conditie: Nieuw in doos

- Wi-Fi Repeater / Range Extender

- 300 Mbps

- Dual Band Extension

€ 29,99

Aantal:

Omschrijving

- Conditie: Nieuw in doos
- Wi-Fi Repeater / Range Extender
- 300 Mbps
- Dual Band Extension

Breid uw draadloze dekking uit door de bestaande Wi-Fi-signalen van een draadloze router of hotspot uit te breiden. Dit elimineert problemen met wifi-dekking in grotere huizen of bij veel gebruikers in één huis.

Er is een handige installatiepositie-indicator die u de beste installatielocatie vindt en toont om te genieten van maximale draadloze prestaties.

Uw WS331c wordt geleverd met drie verschillende stroommodi: werken, inactief en slapen. Wanneer uw WS331c een tijdje inactief is geweest, schakelt deze automatisch over van werkmodus naar slaapmodus naar lager energieverbruik.

Garantie: 1 Maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerhugowaard.

Used Products Heerhugowaard
Stationsplein 24
1703WB Heerhugowaard

Telefoon: 072-7430347
WhatsApp: 0616765456

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop