x

USB C Kabel | 1 Meter | Nieuw

€ 4,12

Aantal:

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Heerhugowaard:

USB C Kabel

- Conditie: Nieuw
- Kleur: Wit
- Lengte: 1 Meter
- Geschikt voor: Samsung Galaxy S8, S9, Sony Xperia XZ Premium, HTC Ultra U, enz.

U kunt deze kabel gebruiken om een apparaat met USB C-aansluiting te verbinden met een apparaat met USB A-aansluiting. Zo kunt u bijvoorbeeld uw telefoon of laptop opladen en data overbrengen van het ene op het andere apparaat. Ook kunt u audio en video overbrengen op een scherm of beamer.

USB C
USB C is een kleinere versie van de USB A-connector. Dit betekent niet dat het minder krachtig is, het is juist een veel krachtigere versie. De kabel kan 100 watt bij 20 volt doorvoeren, wat bij oudere kabels maximaal 9 watt was. Ook heeft USB C geen boven- of onderkant, waardoor u hem er altijd in één poging in heeft.

post-nl

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerhugowaard.

Used Products Heerhugowaard
Stationsplein 24
1703WB Heerhugowaard

Telefoon: 072-7430347
WhatsApp: 0616765456

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop