x

Terrazzo Art Fidelity Pilotus MK2 Gegoten Designer Vintage Luidsprekers

Conditie: Goed

Garantie: 1 MaandKostten 975,- per stuk in 2004. Originele prijslijst aanwezig.TAF is in 1988 opgericht door ontwerper/eigenaar Koos J. Schenk. De doelstelling van TAF is om, ongeacht de prijsklasse, aantoonbaar betere zo niet de b

€ 499,99

Omschrijving

Conditie: Goed
Garantie: 1 Maand

Kostten 975,- per stuk in 2004. Originele prijslijst aanwezig.

TAF is in 1988 opgericht door ontwerper/eigenaar Koos J. Schenk. De doelstelling van TAF is om, ongeacht de prijsklasse, aantoonbaar betere zo niet de beste luidsprekers te produceren. Om deze doelstelling te bereiken, en daarmee de schakel tussen ‘muziekmaker’ en 'toehoorder' te minimaliseren dan wel onhoorbaar te maken, is om deze reden dan ook structureel gewerkt aan het elimineren van alle zwakke schakels in luidsprekersystemen. Daarom produceert TAF uitsluitend monoliet polycreter kasten. Dit is een eigen ontwikkeling van TAF waardoor alle ongewenste resonanties en trillingen geëlimineerd worden (zie overdruk bij naslagwerk: ‘de betonnen luidspreker’, gepubliceerd in de Elektuur 1990). De kast-(lees luidspreker)ontwerpen, de toegepaste hardwired filterelectronica alswel de toegepaste speakerunits (dus het totale luidsprekerconcept) zijn aantoonbaar van het allerhoogste kwaliteitsniveau. Zo zijn er in het kastontwerp géén parallellopende wanden en geen terugkomende afmetingen. En dit alles monoliet, dus zonder lijmverbindingen. De meest recente ontwikkeling van TAF is EBS, wat staat voor Extreme Bass Support. Deze ontwikkeling wordt nu al door velen gezien als het meest revolutionaire luidsprekerontwerpprincipe van de laatste jaren (zie ‘EBS maakt ’t verschil’ bij het onderdeel 'produkten').

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerhugowaard.

Used Products Heerhugowaard
Stationsplein 24
1703WB Heerhugowaard

Telefoon: 072-7430347
WhatsApp: 0616765456

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop