x

Tenvis TH692 IP Camera | Buiten Camera | Nieuw

€33,05

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Heerhugowaard:

Tenvis TH692

- Conditie: Nieuw
- IP Bewakingscamera
- Outdoor Camera
- 1280 x 720 (HD) / 25 fps
- APP voor Android & iOS Beschikbaar.


Productbeschrijving:
De Tenvis TH692 IP camera voor buiten en binnen is een nieuw model van Tenvis. Qua model en vormgeving is dit product anders dan eerdere modellen waardoor deze IP camera zeer compact is en in een mooie witte kleur gespoten. Deze Tenvis IP camera TH692 heeft HD beeldkwaliteit en H.264 video compressie voor optimaal gebruik van de bschikbare (mobiele) bandbreedte, maar ook nacht zicht, IR Cut (tegen overbelichting) en is natuurlijk zowel draadloos als bedraad te gebruiken.

Garantie: 1 Maand

Gemiddelde nieuwprijs: € 59.99

post-nl

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerhugowaard.

Used Products Heerhugowaard
Stationsplein 24
1703WB Heerhugowaard

Telefoon: 072-7430347
WhatsApp: 0616765456

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop