x

Tama ImperialStar IP58H6W-HBK 22'' 5-Delig Drumstel in Goede Staat

Conditie: Goed, heeft een kleine beschadiging bij de bas drum (zie foto)

De Tama Imperialstar drumstellen zijn voor de beginnende drummer een mooie, complete oplossing met oerdegelijke ketels en dubbelbenige hardware. Met name voor de jonge muzikant is d

€ 349,99

Omschrijving

Conditie: Goed, heeft een kleine beschadiging bij de bas drum (zie foto)
De Tama Imperialstar drumstellen zijn voor de beginnende drummer een mooie, complete oplossing met oerdegelijke ketels en dubbelbenige hardware. Met name voor de jonge muzikant is de Imperialstar drumset een compacte, mooie kit om aan de slag te gaan met het beoefenen van allerlei verschillende muzikale genres. Of het nu jazz is of R&B of rock, met een Tama Imperialstar heb je een goed klinkende en betaalbare oplossing. Deze 5-delige variant heeft dubbelbenige hardware en een 18 inch bassdrum. Voor een warme, volle toon met medium attack is iedere ketel uit 100% populierenhout vervaardigd en voorzien van Tama's Precision draagranden voor meer openheid en gevoeligheid.
Garantie: 1 Maand

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerhugowaard.

Used Products Heerhugowaard
Stationsplein 24
1703WB Heerhugowaard

Telefoon: 072-7430347
WhatsApp: 0616765456

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop