x

SOG Field Pup 2 | Outdoor mes | In goede staat

€49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Heerhugowaard:

SOG Field Pup 2 | Jachtmes

- Conditie: Zo goed als nieuw
- Zakmes / Jachtmes
- Made in China
- Totale lengte 26 cm
- Lengte Mes 12 cm
- Inclusief Lederen hoes


Het SOG Field Pup II mes is een outdoor mes bij uitstek! Dit mes is niet te groot, niet de klein en is comfortabel te dragen. De bladlengte van 12 centimeter is lang genoeg voor de meeste werkzaamheden en houdt het mes lekker hanteerbaar. Ideaal mes voor survival, bushcraft en outdoor sporten.

Blad

Het blad van het SOG Field Pup II mes is gemaakt uit degelijk 7CR17MOV staal dat zowel hard is als taai en daarnaast goed roestvast is. Daar hoef je je dus geen zorgen meer over te maken. Het blad blijft goed op scherpte maar is ook goed zelf te slijpen.

Handvat

Het handvat van het SOG Field Pup II mes speciaal ontwikkeld voor langdurig comfortabel gebruik. Het is ergonomisch gevormd, geeft een goede grip en vooral voldoende demping.

Schede

Voor de outdoorliefhebber is dit mes voorzien van een prettige lederen schede waarmee je het mes veilig kunt dragen!

post-nl

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerhugowaard.

Used Products Heerhugowaard
Stationsplein 24
1703WB Heerhugowaard

Telefoon: 072-7430347
WhatsApp: 0616765456

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop