x

Mio 168 Digitracker Pocket PC | In Prima Staat

€29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Heerhugowaard:

Mio 168

- Conditie: In Prima Staat
- Kleur: Grijs
- Digitracker
- Pocket PC

Productbeschrijving

Draagbare GPS navigatie-PDA met geïntegreerde GPS-antenne. Ideaal voor zowel in de auto als op de fiets of tijdens een wandeling. Deze veelzijdige PDA biedt tevens de mogelijkheid muziek te beluisteren, games te spelen en video's te bekijken en heeft de standaardfuncties van iedere PocketPC: Pocket Word, Pocket Excel, Voice Recorder, kalender, agenda en contactpersonenregistratie. Exclusief navigatiesoftware. Je kan dus gebruik maken van je eigen navigatiesoftware.

post-nl

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerhugowaard.

Used Products Heerhugowaard
Stationsplein 24
1703WB Heerhugowaard

Telefoon: 072-7430347
WhatsApp: 0616765456

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren