x

Klipsch iGroove HG | iPod / iPhone Dock | In goede staat

€16,52

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Heerhugowaard:

Klipsch iGroove HG / 1007031

- Conditie: Zo goed als nieuw
- Kleur: Zwart
- Geschikt voor de iPhone 4 / iPod Classic (30 pins Aansluiting)
- AUX aansluiting
- Zonder Afstandsbediening


Voorzie je woonkamer, slaapkamer of werkkamer van een aangename bron van kwalitatief hoogstaand muzikaal vermaak met het Klipsch iGroove HG luidsprekersysteem. Je muziek krijgt alle verdiende aandacht met de hoogstaande audiotechnologie uit de stallen van Klipsch - van oudsher een gerenommeerde hifi-luidsprekerfabrikant uit de Verenigde Staten. Een tweetal 2.5 inch woofers en hoorntweeters zijn in de stijlvolle zwarte behuizing geplaatst om een kamervullend geluid te presenteren.

Garantie: 1 Maand

post-nl

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerhugowaard.

Used Products Heerhugowaard
Stationsplein 24
1703WB Heerhugowaard

Telefoon: 072-7430347
WhatsApp: 0616765456

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop