x

iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green in Nette Staat - Accu 100%

Conditie: Zeer goed. De accu is vervangen maar de batterijcapaciteit blijft onzichtbaar en staat op ''onderhoud''. Dit komt omdat Apple vanaf de iPhone X en nieuwer het voor elkaar heeft gekregen dat dit gebeurd als iemand die niet voor Apple werkt de acc

€ 519,99

Omschrijving

Conditie: Zeer goed. De accu is vervangen maar de batterijcapaciteit blijft onzichtbaar en staat op ''onderhoud''. Dit komt omdat Apple vanaf de iPhone X en nieuwer het voor elkaar heeft gekregen dat dit gebeurd als iemand die niet voor Apple werkt de accu vervangt. Dit heeft geen invloed op de werking van het toestel en er zit gewoon een nieuwe accu met capaciteit 100% in.
Meegeleverd: Doos, Oplader
Garantie: 3 Maanden

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerhugowaard.

Used Products Heerhugowaard
Stationsplein 24
1703WB Heerhugowaard

Telefoon: 072-7430347
WhatsApp: 0616765456

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop