x

HÖGKLASSIG Inductiekookplaat Zwart 59CM IKEA Nieuw/Verzegeld

Conditie: Nieuw, verzegeld

IKEA Nieuwprijs: € 599,99

€399,99

Omschrijving

Conditie: Nieuw, verzegeld
IKEA Nieuwprijs: € 599,99

Inductie is zeer energie-efficiënt, snel en exact; de technologie brengt de energie direct over naar magnetische pannen. IKEA levert inductiekookplaten (m.u.v. TILLREDA) zonder stekker.
Door de flexibele zones samen of apart te gebruiken, kan je een veelzijdig kookvlak creëren voor pannen in verschillende afmetingen en vormen.
Op alle flexibele zones kan een gemeenschappelijk warmteniveau worden ingesteld voor een gelijkmatig en consequent resultaat.
Met het vooraf ingestelde programma, dat met 1 druk op de knop wordt gestuurd, hoef je de pan alleen maar over de flexibele zones te schuiven om snel te wisselen tussen hoge, gemiddelde en lage warmte.
Met het touch/slide bedieningspaneel is de warmte eenvoudig en exact te regelen; alleen met je vinger langs de temperatuurschaal gaan of de gewenste temperatuur op de display aanraken.
Het hele kookproces perfect onder controle omdat aparte timers ervoor zorgen dat je elke zone apart kan instellen. Handig bij bv. het koken van eieren, rijst of pasta.
Alle zones hebben een boosterfunctie die de zone snel extra heet maakt, ideaal voor het koken van water, aanbraden van vlees en wokken.
Als je tijdens het koken even iets anders moet doet, kan je de pauzefunctie gebruiken en later meteen weer op dezelfde temperatuur verdergaan. Als je de pauzefunctie activeert, gaat de warmtezone automatisch in de warmhoudstand.
Eenvoudig schoon te maken: alleen afnemen met een vochtig doekje of sponsje. Etensresten of vloeistoffen branden niet vast op het oppervlak.
De anti-overloopfunctie zet automatisch de kookplaat uit als er een pan overkookt en er vloeistof op het bedieningspaneel komt.
Het bedieningspaneel kan worden vergrendeld voor extra veiligheid.
De schuine rand aan de voorzijde maakt het ontwerp extra gestroomlijnd.
Kookplaat met inductiezones: 2x220x220mm en 2x170x265mm.
4x2300W inductiezones met booster; 3200W.
Spanning: 220-240V
Aansluitvermogen: 7350W.
Stroom: 2x16A of 1x32A.
4 warmtezones met boosterfunctie (P).
Vaste installatie. Snoer/kabel niet inbegrepen. De installatie dient plaats te vinden door een bevoegd installateur.
Volledige informatie over de installatie en het gebruik van dit product vind je onder de tab Montage & documenten.
Dit product is CE-gecertificeerd.
Inductiekookplaten vereisen pannen met een magnetische bodem.

Artikelnummer:
404.678.26
Breedte: 60 cm
Hoogte: 12 cm
Lengte: 68 cm
Gewicht: 14.00 kg
Pakketten: 1

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerhugowaard.

Used Products Heerhugowaard
Stationsplein 24
1703WB Heerhugowaard

Telefoon: 072-7430347
WhatsApp: 0616765456

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop