x

Harman Kardon BDS 280S Receiver 4K Blu-Ray BT Wit Nieuw in Doos

€269,99

Omschrijving

Met de Harman Kardon BDS 280 haal je een elegante en high-performance stereo AV-receiver met 3D Blu-ray disc speler in huis met zeer veel mogelijkheden. De receiver levert 65 Watt per kanaal aan vermogen. Dankzij de sub-out aansluiting kun je er een actieve subwoofer op aansluiten. Dankzij een digitale voeding, die de versterkers van alle benodigde kracht voorziet, geeft de BDS 280 het meest accurate en dynamische geluid weer. Dit verandert niet bij hogere geluidsniveaus en dat betekent dat op elk geluidsniveau de kwaliteit bewaakt blijft. De Harman Kardon BDS 280 biedt tal van aansluiting en (draadloze) mogelijkheden om je home cinema beleving tot een hoogtepunt te brengen.

Connectiviteit
De BDS 280 beschikt over Wi-Fi netwerk connectiviteit waardoor geen bekabelde ethernet-verbinding meer nodig is. Apple AirPlay zorgt ervoor dat het streamen mogelijk wordt van content van je iPad, iPhone, iPod of iTunes op je Mac of PC. Met de Bluetooth MultiConnect-technologie kun je twee apparaten gelijktijdig koppelen en stream je je favoriete muziek vanaf je bluetooth-apparaat. Dankzij NFC wordt een apparaat koppelen nog makkelijk met slechts een enkele aanraking. Dankzij DLNA 1.5 kun je makkelijk verbindingen leggen met al je favoriete, compatible devices. Met de BDS 280 kunt u ook verbinding maken met Pandora, Picasa, AccuWeather™ en andere online diensten (indien beschikbaar).


Automatische geluidsoptimalisatie
Als je de meegeleverde EzSet/EQ III microfoon aansluit op de Harman Kardon BDS 280 stelt het apparaat automatisch de geluidsinstellingen in tot een optimaal resultaat. Plaats de microfoon simpelweg op de plek waar je het meest gaat genieten van je Harman Kardon geluid en laat het EzSet/EQ III systeem de rest doen.

Optimaal aansluitgemak met drie HDMI-ingangen
In tegenstelling tot veel andere home cinema sets zijn de sets van Harman Kardon uitgevoerd met in totaal drie HDMI-ingangen voor het gemakkelijk aansluiten van nog meer randapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een Digitale TV ontvanger, een PlayStation of Xbox, een laptop en alle andere HDMI-uitgevoerde apparatuur.

Kenmerken van de Harman Kardon BDS 280:
Algemeen
Stroomverbruik: 90 Watt
Afmetingen (b x h x d): 400 x 283 x 78,5 mm
Gewicht: 3560 gram

Audio
Aantal kanalen: 2
Vermogen: 130 Watt totaal, 65 Watt per kanaal
Frequentiebereik: 20Hz - 20.000 Hz
Signaal/ruisverhouding: -90 dB

Video
Televisieformaat: NTSC of PAL
HDMI versie: Met 3D en 30/36-bit Deep Color

Aansluitingen
Aantal HDMI-ingangen: 3
Aantal HDMI-uitgangen: 1
Netwerkaansluiting (LAN): Ja
Sub-out: 1
Aux-inputs: 2
Coaxial-in: 1
USB: 2

Streaming
Bluetooth: Ja
Airplay: Ja
DLNA: Ja

Extra
Tuner: Ja
Afstandsbediening: Ja

Verpakkingsinhoud
1 Harman Kardon BDS 280 Systeem
1 programmeerbare afstandbediening
1 EzSet/EQ III microfoon met 6,7m kabel
2 x AAA batterijen
1 FM radioantenna
2 draadloos netwerkantennes
1 x 1.8 m regiospecifiek IEC netsnoer
1 x 0.9 m HDMI-kabel

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerhugowaard.

Used Products Heerhugowaard
Stationsplein 24
1703WB Heerhugowaard

Telefoon: 072-7430347
WhatsApp: 0616765456

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop