x

Allen & Heath QU-16 Digital Mixer incl. Flightcase in Nette Staat

Conditie: Zeer goed

Meegeleverd: Flightcase

Garantie: 1 Maand

€ 1.699,99

Omschrijving

Conditie: Zeer goed
Meegeleverd: Flightcase
Garantie: 1 Maand

Allen & Heath heeft inmiddels een enorme reputatie als het gaat over digitaal mixen met zijn iLive en GLD systemen. En nu ook de live techneuten niet meer om digitaal heen kunnen breidt Allen & Heath zijn assortiment uit met deze compacte 16 kanaals mixer, die zowel in live-situaties als in de studio zijn sporen zal gaan verdienen. De Qu-16 zal de concurrentiestrijd aangaan met andere compacte digitale live mixers in dit segment maar heeft het grote voordeel van motorfaders, dSnake aansluiting en de ingebouwde iLive FX bibliotheek!

Total recall met de Qu-16!
Deze kleine krachtpatser heeft total recall van de instellingen, inclusief de 17 motor faders en de digitale AnaLOGIQ preamps. Deze nieuwe digitale studio- en live-mixer is voorzien van 16 mono inputs met zowel line-ingangen als XLR. Voor elk kanaal is via de SuperStrip de gain, highpass-filter, parametrische EQ, pan en de gate en threshold van de compressor in stellen. Via het hoge resolutie touchscreen heb je toegang tot uitgebreide instellingen per kanaal waaronder de routing mogelijkheden, de effect instellingen en de setup/systeem instellingen. De Qu-16 van Allen & Heath heeft de QU-Drive USB interface aan boord, waarmee je een stereo signaal kan streamen (bij gebruik van een Mac computer zelfs meerdere kanalen) of tweesporen opnames in WAV- formaat kan maken direct naar een USB drive. De interface wordt ook gebruikt voor het versturen van systeem informatie, zoals scene en bibliotheek gegevens en het updaten van de firmware. Zoals elke zichzelf respecterende digitale mixer is de Qu-16 op afstand te bedienen via de gratis Qu-Pad iPad app.

dSnake en ME Personal Mixing System
De Allen & Heath Qu-16 is afgeleid van de veel grotere en uitgebreide GLD-80 en maakt dan ook gebruik van het dSNAKE protocol. Met dit systeem kan je via een ethernetkabel expansie-racks aansluiten en personal monitoring systemen zoals het ME systeem van Allen & Heath aansturen. Dit systeem bestaat uit ME-1 Personal Mixers en een 10-voudige Monitor Hub, waarmee je elke muzikant of bandlid zijn eigen monitormix kan laten instellen. De signalen lopen zoals gezegd via een enkele Cat 5 kabel, waardoor je een low latency audioverbinding tot stand kan brengen en geen gedoe meer hebt met trossen, storingsgevoelige kabels.

Specificaties:

geschikt voor live en studio
aansluitingen:
16x Mono Mic/Line Inputs: TRS + XLR
3x Stereo inputs: TRS
12x Mix outputs: XLR
2x FX Sends / Returns: TS
AES digital output: XLR
2-Track output: TS
Alt output: TS
USB audio interface: USB-B
dsNAKE Remote audio poort
7 Monitor Mixes (4 mono + 3 stereo)
4 FX Engines
4 Mute groups
4 DCA groups
17 Motor Faders
4 Soft Keys
USB audio interface: 24x22 kanalen
touch screen: 800 x 480
functies:
trim, polariteit, HPF, gate, insert, 4-bands PEQ, compressor, delay op alle ingangen
insert, 4-bands PEQ, 1/3 octaaf GEQ, compressor, delay op alle uitgangen
automatische microfoonmixer
kanaal Ducking op alle ingangen
ProFactory microfoonvoorinstellingen
RackFX-bibliotheek
ingebouwde signaalgenerator
RTA met Peak Band-indicatie
spectrogram ter ondersteuning van het elimineren van feedback en kamerakoestiek
Qu-Drive Direct Multitrack Opnemen / Afspelen op USB-drives
DAW MIDI-besturing
Qu-Pad iPad-app
Qu-You iPhone / Android persoonlijke monitoring-app
Qu-Control aanpasbare iOS-app voor eenvoudige draadloze bediening
compatibel met ME Personal Mixing System
afmetingen (BxDxH): 44 x 47.1 x 17.1 cm
gewicht: 10 kg

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerhugowaard.

Used Products Heerhugowaard
Stationsplein 24
1703WB Heerhugowaard

Telefoon: 072-7430347
WhatsApp: 0616765456

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop